изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:45 EEST
Един е убит и 17 са тежко ранени при престрелката в Петрич    
НовиниМъж от ромски произход е стрелял с пушка при престрелката в Петрич

Петрич. Извършител на стрелбата в Петрич е мъж на име Кемал. Това казаха свидетелки на инцидента, станал тази вечер в Петрич, предаде кореспондентът на радио "Фокус" - Петрич. Служителите на реда потвърдиха, че той е задържан в полицията.
Жители на ромската махала разказаха още, че той е рецидивист, занимава се с дрога, има две жени и 14 деца. Според тях стрелбата е станала заради жена. Казаха, че е било безразборна стрелба и затова има толкова много пострадали
Най-малкият от ранените е 9-годишният Маил, прострелян е в областта на едното око.
Повечето пострадали са приети в Хирургично отделение на петричката болница. От Спешния център казаха, че са извикани всички свободни лекари, за да извършат животоспасяващи процедури, тъй като в 18 часа са пристигнали едновременно 13 ранени.
Деница ИВАНОВА

Петрич. 23-годишният Валентин Стойков е загиналото момче в Петрич. Трагедията се е разиграла в ромската махала на града “182”, предаде кореспондентът на радио "Фокус" - Пирин. Престрелката е била между трима души, като останалите 17 са пострадали при случайната стрелба. Валентин Стойков също е жертва на заблудил се куршум. При инцидента има ранени деца, най-малкото е на 10 години.
Няма опасност за живота на пострадалите. По-леките случаи са освободени от болницата само за тази вечер, защото в спешно отделение няма място. Утре те отново ще бъдат приети в болница.
Пред лечебното заведение все още има много роми и засилено полицейско присъствие. Пред събралите се журналисти близките на загиналото момче са заявили, че искат кръв за кръв, братът на момчето дори се е заканил, че ще потърси отмъщение, веднага щом се върне в циганската махала.
Деница ИВАНОВА

Петрич. Един загина и седем души са ранени при престрелка в ромския квартал на Петрич, станала преди броени минути, съобщи за радио “Фокус” – Пирин дежурният от ОДП – Благоевград. В момента има изпратен екип на благоевградската полиция на кървавото местопрестъпление. “Вероятно е възникнал скандал и единият от мъжете от ромски произход е стрелял с пушка, след което един е загинал, а седем са ранени”, каза още дежурният от ОДП – Благоевград. Очаквайте подробности по случая.
Илияна ТИПОВА

Петрич. По последна информация един човек е убит при престрелка в ромския квартал в Петрич, други 17 са ранени, предаде кореспондентът на радио "Фокус" - Пирин. Повечето от ранените са в тежко състояние.
Пред болницата в Петрич има повече от 100 човека от ромски произход. Има засилена полицейска охрана. Около 50 униформени спират достъпа до отделенията, като се допускат само близките на пострадалите. От полицията нямат конкретна информация за повода за скандала.

Петрич. Един човек е убит при престрелка в Петрич в ромския квартал “182”, други 18 са ранени, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Пирин. Пострадалият при престрелката е починал в болницата, където, по непотвърдени данни, в момента са се събрали над 100 роми. Очаквайте подробности!

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Един е убит и 17 са тежко ранени при престрелката в Петрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.68 секунди