изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:41 EEST
Трагичен инцидент отне живота на служители на E.ОН Бъл-гария    
ОбществоРъководството и служителите на Е.ОН България са покрусени от вестта за трагичния пътен инцидент в Добрич, който отне живота на двама служители на компанията, а трети е приет с множество изгаряния във Военноморската болница във Варна.

Загиналите ни колеги са на 57 и 40 години и са дългогодишни служители, оставят семейства и деца. Ръководството на E.ОН България изказва дълбоките си съболезнования на семействата на загиналите и лично се ангажира да ги подкрепи и подпомогне в този изключително тежък момент.

 

Разходите за погребенията ще бъдат изцяло поети от компанията, а на сградата на Регионален център Добрич ще бъде спуснат черен флаг в знак на траур.

 

Горещо се молим третият колега да оцелее. Компанията ще използва всички възможни средства, за да подпомогне неговото възстановяване.

 

Пламен Денчев, член на Управителния съвет на Е.ОН България Мрежи пристигна лично на местопроизшествието. Компанията ще излезе с официално становище за автомобилната катастрофа, след като приключи разследването на Оперативната-следствена група на Регионалната дирекция на вътрешните работи град Добрич, както и след изготвянето  на доклада на назначената експертна комисия на компанията, свикана да разучи причините за фаталния инцидент.

Е.ОН България

 


Сходни връзки

Трагичен инцидент отне живота на служители на E.ОН Бъл-гария | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди