изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:31 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
Новини

ТЪРЖЕСТВЕНО, НО ПРИ ЗАКРИТИ ВРАТИ, ЩЕ ЧЕТАТ НАГРАДИТЕ НА МИНИСТЪР БОНЕВ

Своя професионален празник ще честват служителите на Министерството на вътрешните работи. По този повод от 15,30 ч. ръководството на Регионалната дирекция на вътрешните работни в Добрич ще проведе ежегодното си тържествено общо ксъбрание, на което - за разлика от миналата година, представителите на медиите нямало да бъдат допуснати. На събранието ще бъдат прочетени заповедите на министъра на вътрешните работи Богомил Бонев за повишаване в звания и заповедите за награди на полицейски служители, за постигнати добри резултати в борбата с криминалната престъпност.



15 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИЕЦА ОТ ШАБЛА

15 години лишаване от свобода при първоначален тъмничен режим получи вчера от Окръжния съд в Добрич 26-годишния Желязко Киров от Шабла. На 4 май миналата година страдащият от шизофрения, параноидна форма, Киров решил да ограби съседа си, за когото се говорело, че има скътани пари. Вечерта започнал да обикаля къщата на Петров. Когато собственикът на имота забелязал Киров, излязъл на двора и се развикал. Тогава Желязко го ударил с кол два пъти в тила. След като Петров паднал на земята, убиецът го овързал с въже, а по-късно изнесъл от дома му кърпа, с която запушил устата му. Междувременно го ударил няколко пъти. После извършил грабежа. Петров бил открит на следващия ден мъртъв.
НДТ - 4 юли 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди