изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 12:33 EEST
Ексгард №1 на Първанов пазел и Маргините    
ПарламентБившият шеф на охраната на президента Георги Първанов е бивш шеф на охраната на братята Красимир и Николай Маринови-Маргините. Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на ДСБ Иван Костов.

Бившият премиер призова със Закона за местни избори да бъдат взети мерки, които да не позволят организираната престъпност и мутрите да навлязат във властта. Политическата система в страната е в задълбочаваща се криза, каза още Костов, цитиран от “Фокус”. По думите му кризата започнала още през 2000 г., когато политическата система започнала да се атакува сама. Сега има мафиотизация, която обхваща институциите, посочи Костов. Да бъдат изслушани от парламента началникът на НСО ген. Димитър Димитров и уволнения гард от службата Николай Марков, поиска лидерът на “Атака” Волен Сидеров. Марков каза в четвъртък, че Сидеров, Първанов, лидерът на ДПС Ахмед Доган, бившият столичен кмет Стефан Софиянски и Венцислав Върбанов като министър на земеделието били следени от един и същ служител на НСО - Росен Николов. Лидерът на “Атака” беше категоричен, че политици от опозицията са следени и за тях се събират неправомерно данни, съобщи БГНЕС. “Данните, изнесени от Марков, не са нищо ново, защото отдавна се знае, че НСО разработва политици. Това се върши и от НСлС”, посочи Сидеров. Той лично бил разработван и отговорните лица, натоварени да събират информация за него, били шефът на Столичното следствие Бисер Борисов и шефът на направление “Тероризъм” Николай Златков. Поръчките идвали от вътрешния министър Румен Петков. Миналата седмица съдът по правата на човека в Страсбург каза, че всеки българин е потенциално застрашен от подслушване, защото правомощията на МВР-министъра са много големи. Във връзка с това Сидеров заяви, че се налага промяна в Закона за СРС. Дирекцията за оперативно издирване също се занимава с подслушване и следене, според лидера на “Атака”. Наскоро за неин директор беше назначен “приятелят по чашка на Румен Петков Жоро Стоицев, който преди това беше директор на полицията в Пазарджик, където има много нарушения”, допълни Сидеров.
 


Сходни връзки

Ексгард №1 на Първанов пазел и Маргините | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди