изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:41 EEST
Забраниха излъчването на реклама с Анн-Джи    
НовиниСкандалната плейбойка, или както я наричат още "лошото момиче на поп музиката" Анн-Джи отново се забърка в поредния скандал, този път свързан с рекламно медийната индустрия.

  Известната фирма за лекарствени продукти Sevex Pharma, харесала певицата за рекламно лице на едно от лекарствата си "Femikur N", продукт предназначен за жени и девойки страдащи от предменструалния синдром.

В телевизионната реклама освен Анн-Джи била наета и актрисата Албена Михова, известна със своите скечове в предаването "Господари на ефира". Двете актриси са приятелки още от времето на "Хъшове"- скандалното токшоу на Слави Трифонов (преди появата на "Шоуто на Слави"). Там и двете момичета се изявяваха като актриси в забавни политически скечове, като играеха най-често жени на президенти и министри.

Когато рекламата на лекарството беше заснета и изпратена за одобрение в И.А.Л. (Изпълнителна Агенция по Лекарствата ), фирмата рекламодател получила доста остро, злобно писмо, в което категорично било забранено да се излъчва рекламата в този й вид с лицето Анн-Джи.

Причините, абсолютно неоснователни за спирането на проекта, се базират на еротичното излъчване на певицата.

По този начин рекламата бива спряна и забранена за излъчване по националните ефирни медии.

actualno.com/

 


Сходни връзки

Забраниха излъчването на реклама с Анн-Джи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди