изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:51 EEST
ИЗКЪРПЕНИ СА 11 ХИЛЯДИ КВАДРАТА УЛИЦИ    
ОбществоВ Добрич вече са изкърпени около 11 хиляди квадратни метра от уличната настилка, съобщи вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. През миналата седмица с асфалт са изкърпени около 5 000 кв. м. Тази седмица работата продължава. След приключването на дейностите ще бъдат усвоени заделените за целта 400 000 лева от общинския бюджет.

Обслужващите улици в града се кърпят с бетонов разтвор. В момента се работи по кръстовището между улиците "Тодор Кантарджиев" и "Ген. Г. Попов". През миналата седмица е приключил ремонтът на ул. "Ангел Стоянов". Там е завършено преасфалтирането и предвидените пътно-строителни работи. През тази седмица ще се довършват бордюрите, а също и вертикалната и хоризонтална маркировка. Започва работа и по възстановяването на светофарната уредба на кръстовището между улиците "А. Стоянов" и "25 септември". Ще се ремонтират и тротоарите по "25 септември" и ул. "Антим I". Извършват се и частични ремонти на амортизираната настилка по пешеходната зона, каза още арх. Ганчев.
 


Сходни връзки

ИЗКЪРПЕНИ СА 11 ХИЛЯДИ КВАДРАТА УЛИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди