изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:22 EEST
Отпуснаха лизинг от над 1 млн. лв. за покупката на Rolls-Royce Phantom    
НовиниАвстрийската лизингова компания Hypo-Alpe-Adria Leasing EOOD отпусна лизинг за 1 030 000 лева, за да финансира покупката на един от най-луксозните и скъпи автомобили не само в България, но и в света - Rolls-Royce Phantom.
Купувачът е българска фирма. Новите собственици са поръчали автомобила в черен цвят с всички екстри.

Сумата от над 1 милион лева, която Hypo-Alpe-Adria Leasing EOOD отпуска като лизинг, е за срок от 4 години.

"Клиентите, които държат на професионалното отношение, обслужване и на международния опит, идват при нас", заяви Хорст Ебхарт, управляващ директор на Hypo-Alpe-Adria Leasing за България.

Hypo Alpe-Adria-Leasing е лизингово дружество, специализирано във финансиране на висок клас автомобили, яхти и кораби. От началото на годината компанията е финансирала покупката на повече от 2000 луксозни автомобила в България със средна цена 70 000 лева, а също така на над 30 яхти и 4 самолета.

Финансираният от Hypo-Alpe-Adria Leasing EOOD Rolls-Royce Phantom е дълга база и предлага допълнително вътрешно пространство за пътниците на задната седалка. Това дава възможност за още по-богато допълнително оборудване и по-голям комфорт, като в същото време запазва елегантния дизайн и първокласното поведение на автомобила на пътя.

Автомобилът разполага с 6.75 литров, 46-клапанов V-образен 12-цилиндров двигател, 453 конски сили и 531 ft.lbf (720 N.m) въртящ момент.

Моделът Phantom има 6-степенна автоматична скоростна кутия и ускорява до 100 км/ч за 6,1 секунди.

За първи път в България моделът Phantom беше представен пред широката общественост на Автомобилен салон София през юни и дори с базовата си цена беше оценен като най-скъпия автомобил на изложението. Той бе изложен благодарение на представителя на BMW и MINI - Камор Ауто.

http://news.expert.bg

 


Сходни връзки

Отпуснаха лизинг от над 1 млн. лв. за покупката на Rolls-Royce Phantom | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди