изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:03 EEST
ДНЕС ИЗБИРАТ "МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР"    
КултураОт 10 часа днес на площад "Свобода" ще започне палавото шоу-конкурс "Мини Мис и Мини Мистър", организирано от актрисата Илияна Балийска.То е под патронажа на кмета Детелина Николова. В него могат да участват всички деца на възраст от 3 до 12 години.

Те ще бъдат разделени в две възрастови групи - от 3 до 7 години и от 7 до 12 години. Трите тура за момиченцата включват манекенска изява, танц по песни от шоуто и индивидуална изява с песен, танц, артистична, спортна или друга програма. За момчетата туровете са "артисти - културисти",  канадска борба и танци по песни от шоуто, и индивидуална изява. Именно тя ще е решаваща за крайното класиране. Победителите днес,  класирани от 1-во до 3-то място,  ще се представят на шоуто в София, което ще се излъчи по "Канал 3". Класираните там ще участват в годишния конкурс "Мини Мис и Мини Мистър" - България, информират от община Добрич.
 


Сходни връзки

ДНЕС ИЗБИРАТ "МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДНЕС ИЗБИРАТ "МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР"
Автор: Anonymous да 2007-07-13 @ 14:27 EEST
.Присъствах лично на шоyто и останах крайно разочарована.За пореден път се видя,че няма реално оценяване и ни най малко гласът на пyбликата евзет предвит.Нa конкyрса се изявиха много талантливи деца,но призовите местa заеха деца на познати.Как да стимyлираме децата си зa изяви,когато самите те видяха,че не е достатъчно само да си талaнтлив.
ДНЕС ИЗБИРАТ "МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР"
Автор: Anonymous да 2007-07-13 @ 22:42 EEST
ne e vqrno

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди