изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:18 EEST
ПОМОГНАХА НИ ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ    
НовиниПостъпихме на лечение с моята съпруга през юни в специализирана болница за рехабилитация “Тузлата” в Балчик”.

Искам да изкажа своята голяма благодарност на медицинските работници с управител д-р Камелия Кирчева. Хиляди сърдечни поздрави на лекарите д-р Дочева, д-р Великова, д-р Атанасов и зав. отделение д-р Сапунджиев. Те са прекрасни лекари, които се справят чудесно със своята работа. Много сме доволни от работата на медицинските сестри Касимова, Ахмедова, Андонова и Георгиева.

Направи ни впечатление отзивчивостта на санитарките Галя, Николинка, Димитричка, Юлия и Донка. Не мога да не отбележа и много добрата работа на домакинката Стефка, готвачките Пенка и Гюлтен. Всеки ден домакин и готвач готвят, зареждат, прибират и измиват съдовете за 74 пациенти.

Направо съм възхитен и от пациентите - как млади родители чудесно се справят с болните си деца от церебрална парализа на възраст от 3 до 11 години. Надявам се да се намерят богати спонсори - да помогнат на ръководството на болницата за оборудването на сградата, басейна, на плажа...

За един болен е много важно да му се кажат две сладки думи, за да бъде излекуван. На тези внимателни лекари, медицински сестри и обслужващ персонал пожелавам здраве, семейно щастие и много успехи в тази трудна, но благородна професия.

 

Стефан ЗЛАТАНОВ  

 


Сходни връзки

ПОМОГНАХА НИ ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди