изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:32 EEST
ОбС ТРЯБВА ДА ДАДЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА РЕМОНТА НА УЛ. "КИРИЛ И МЕТОДИЙ"    
НовиниДо края на юли Общинският съвет на Тервел трябва да даде съгласие кметството в добруджанската община да кандидатства по програма САПАРД за средства за ремонтиране на една от най-натоварените улици в града - "Кирил и Методий". Тя свързва центъра на Тервел с градския парк и по нея преминават много пешеходци. В същото време пътната настилка е в окаяно състояние и дупките в някои участъци обхващат цялото платно.

От кметството съобщиха, че общината е започна подготовката на работен проект за ремонт на пътната настилка на тази улица. Крайният срок, в който той трябва да се представи, е трети август. Дотогава проектът трябва да бъде внесен в ДФ "Земеделие". С него ще се кандидатства за финансиране по мярка 2.2.  "Обновяване и развитие на селата, опазване и съхраняване на селското наследство и културни традиции". Всяка община може да внесе свой проект, но той трябва да е на стойност до 100 000 лв., без ДДС. Доброто състояние на тротоарите по улицата дава възможност евентуални сто хиляди лева да са достатъчни за ремонтиране на улицата.
 


Сходни връзки

ОбС ТРЯБВА ДА ДАДЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА РЕМОНТА НА УЛ. "КИРИЛ И МЕТОДИЙ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди