изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:24 EEST
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"    
Спорт

Добруджа разгроми сборен тим с 16:1



Футболистите на "Добруджа" записаха победа и във втория си мач от предсезонната подготовка. Жълто-зелените разгромиха с 16:1 сборен тим на Добруджански юнак (Стефан Караджа) и Заря(Крушари). Почивката дойде при резултат 6:1 за добричлии. През втората част в нападение заиграха Господин Господинов и Кирил Божанов и всяка атака на "Добруджа" вещаеше опасност.

Над 100 зрители на стадион "Дружба" в Добрич видяха още 10 попадания. Господинов се разписа на три пъти, а най-резултатният играч в мача бе Божанов, реализирал 5 гола във вратата на сборния отбор от четвърта лига. Първи попадения за "Добруджа" записаха германците Стивън Хенинг и Робин Стефанов, юношата на "Левски" Амзов и привлеченият от "Калиакра" Костадинов.

Старши треньорът на "Добруджа" Радо Димов използва мача, за да провери възможностите на много на брой футболисти. Бе дадена почивка на капитана Наско Георгиев, вратаря Николай Радомиров и контузените Симеон Симеонов, Добромир Бонев и юношата на "Щутгарт" Момчил Иванов. Пълни 90 минути записа Явор Симеонов, който вещо дирижираше играта в центъра на терена.

Най-добър в състава на сборния тим бе футболистът на Добруджански юнак (Стефан Караджа) Камен Станчев. Журналистът от вестник "7 дни спорт" и телевизия "Добруджа" показа, че познава играта не само на теория, но се справя и много добре на практика.

 


Сходни връзки

ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА" | 18 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-07-23 @ 12:53 EEST
Стига сте писали непотвърдени информации. Момчил ходи да се пробва преди година но ,,,,,,, От две години тренира в ДЮШ на "Черно море", а учи в ПМГ , всеки ден е в училище. С този състав може да се върнем след  2-3 години в "Б" група. Още колко варненски хюмнета, ще доведе поредния треньор-неудачник. Големи амбиции, а не знае, че бате Роман не дава както обещава. Дори Червения в Оброчище каза, че издръжката на отбора е колкото Роман плащал на проститутките си.
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-07-24 @ 23:10 EEST
В стремежа си, да не се влагат пари във футбола, не се изплатиха по три заплати на момчетата и ги прогониха като последни прошляци. Затова всички опитни и с достойнство не се върнаха. Останаха плюнките, които не ставаха, а сега от липса на футболисти ще се излагат като "панаирджийски мечки"- цитат на В Найденов. А жалко за варненските момчета, но и те ще си заминат, като разберат  каква голяма лъжа е клуба. Само Роман не иска да разбере, че хубавите неща стават с пари, които ние добруджанци даваме за футбола и да не се чуди защо не се връщат. Неговото поведение на надменник и "велик познавач на футбола", може да те отврати и прогони. Да не забравя, че момчетата не са малоумници и имат чест и достойнство и не са за жалките подаяния на Роман. Нека да му приседнат на гадината!!!!!
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-07-27 @ 00:58 EEST
Добромир Бонев бил контузен - пиян като гъз и пребит от няколко роми. Боньо нали приютява Роман и компания на Албенския плаж. Тати плаща - Добчо играе - ганкиното. Що го мъчи баща му, а не му отвори един Еврофутбол. Контузените са предпазени от освобождаване, но няма да им се заплаща престоя. 
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-07-27 @ 11:03 EEST
Никой не освобождават, просто младите футболисти си тръгват, след като разберат каква мизерия и глад ги очаква. Те разбраха с колко непочтени хора ще си имат работа. Кой луд ще си остави детето в ръцете на тези изедници, за които думата "футболист" е равнозначна на думата просяк. Господа Роман и Величко, никой не ви вярва вече, само Камен Станчев нали ви е наемник и е принуден да пише само лъжи.    
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-07-30 @ 10:27 EEST
На контролата в събота, червения гъз борисов ходи, като совалка между двата стадиона в Оброчище. На съседния стадион играха  "Албена" и "Тервел". В тези два отбора съставите са 99% от футболисти от школата на "Добруджа".  Станал страшно динамичен и приятен за гледане двубой. Дори някои го предпочетоха пред варненските хюмнета. Жалкото е, че няма да успеем да се върнем в професионалния футбол. А този червения, каква роля играе - той ли избира сега футболистите, като знаем какъв помияр докара миналата година. И този сякаш е някакво подобие щом дойде от Варна и тренира отбор от "В" група доста ще е зле.  
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-07-30 @ 23:06 EEST

И тази вечер Камен Станчев показа, колко много е прост и лесен за манипулиране. В коментара си за Атанас Димов, защо учудващо не се завърнал в родния клуб. За да не се завърне, сигурно не са му платили и на него като на всички останали. А този футболист не е от школата на "Добруджа". Той дойде от "Левски - Септември", много е лесно и просто  да си направи справка Камен, но нали го надъхват тъпаците се излага той.

ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-07-31 @ 13:49 EEST
Камене, че не си добре със зрението всички знаем, но иди на лекар, да се прегледаш. Нека Величко ти даде 10 лева за преглед. Само лъжи и глупости пишеш, и подвеждаш колегите си от други медии. Защо не питаш публично, защо Г. Няголов не се завърне в родния клуб. Братовчеда -  червения задник, защо не го агитира. Но и той изгоря с няколко заплати. А червения само създава интриги и мръсотии, той е причината отбора да е в това положение. Роман и Величко са далеч, а този тука командва и разрушава малкото което остана. Но В. Пейчев ще ви го начука, ще ви докаже че е треньор и то с момчета, които прогониха гадините. А този варненски мишок тайно се кефи че налага някакви келеши.
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-03 @ 10:25 EEST
Станахме за резил. Добричлии плащат за да обиграваме варненските гамени, които довчера а и сега ни се присмиват и ни наричат "тъпи селяни". Роман и компания ще се гаврят с нас до последния си ден. А този треньор, може да го научат малко на култура. Нали е голям пич, как може да си обижда играчите пред феновете.  
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-04 @ 09:33 EEST
Това с Дидо Божилов е поредната измислица на Камен, да съобщава сензации. Мухльовците от "Добруджа" не разбраха ли, че играят във "В" група и никой стойностен футболист няма да дойде за 200 лева - това е възнаграждението, което ще се плаща тази година на мишоците. А при загуба ще се наказва, с неполучаване на заплатити - старите го знаят. Те какво си мислят, че някой ще им легне. Не се заблуждавайте. Във всички добрички отбори играят момчета излъгани от Роман и компания. Сигурно Пейчев не е обиден, че го изгониха. А Кръстев - води отбор 100% от бивши на Добруджа. А Джилянов.  Затова варненският помияр с помиярчетата да си направят сметките, като не включат полягване от добричките отбори.  
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-04 @ 13:55 EEST
Г-н Борисов, ЧЕРВЕН БОКЛУК, не се бъркай в работата на отбора, гледай си миризливото на клозет заведение и смотаната си борса. Като не разбираш от футбол, не си пъхай гагата. Стой настрани и се шибай гад мръсна!
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-07 @ 11:01 EEST
Браво на  Р. Димов! Е така се прави. Простите добруджанци стават  само за финансиране, а ще играят варненските хюмнета. Това е поредният урок по гавра. Нека да се учат добричките селяни. Няма да е лошо и името на клуба да се смени и без това няма авторитет сред футболните среди.
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-08 @ 09:50 EEST
С каквото и да ги намажат гредите на вратите, няма да им върви на отбора. Връзката ръководство - футболисти, не съществува. Негативната енергия е толкова силна, че нищо не може да я спре. Там има толкова омраза и злоба. Милите момчета, какво ли ги чака, ако се контузи някой по-сериозно.
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-10 @ 23:59 EEST
Предлагам отбора да носи името "Добруджански буци".
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-13 @ 14:24 EEST

Треньора толкова много прилича на безличната мазна гадна физиономия на роман

ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-16 @ 11:28 EEST
Футболистите на "Добруджа", ако разберат за какви пари ще играе сърбина, просто няма да отидат на стадиона. Но това е специалитета на роман. Дават по 200 лв на мишлетата, а Наката, сърбина, "играещия треньор" са на друга тарифа. А този играещ уж треньор, какъв футболист е не знам, та той дори не е играл последния полусезон в Балчик. На кого ли е човек - сигурно на червения или на нягулов е братовчед. Много прилича на тези помияри. Да му мисли треньора какво го чака! 
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-16 @ 13:19 EEST
Ивайло не е юноша на "Добруджа". Стига глупости. Проверявайте си информацията преди да я пишете. Глигана игра в "Добрич 2000", след това при Дражев - 2 години, един полусезон в Добруджа по времето на Пейчев, следва Каварна пак с Пейчев, след изгонването на В. П. глигана еосвободен и отива в Търговище. 
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-19 @ 15:00 EEST
Тоя Ивайло - глигана, голям футболист го направихте. Мишката обиколи североизточна България и не можа да си намери отбор. Където Пейчев има далавера там е и глигана. Но в Тервел не стана. Той е от Добрич, но е юноша на "Черноморец Бургас" - Дражев няма да му пусне аванта. За това до сега е играл с аматьорски договори и в" Добруджа", и в Каварна, и в Търговище. А преди да отиде в Бургас е играл за ФК "Добрич 2000", който няма нищо общо с "Добруджа". Това е момче, което ще предаде отбора когато не очаква треньора и ще напусне най-неочаквано. От Търговище го изгониха за симулативна игра в мача "Добруджа" - "Светкавица". Той не е мъжкар пазете се!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ГОЛОВА ФИЕСТА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"
Автор: Anonymous да 2007-08-19 @ 21:17 EEST
Няма ли кой да каже на роман, че размерите за дрехи са S, M, L, XL, XXL ..Пак да спестят някой лев за курвите му, са купили XXXL, които са най-евтини. Момчетата приличат на клоуни. Стига се е гаврил с децата.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди