изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:03 EEST
* В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА: ОХРАНАТА В СЪДА СЕ ПРЕСТАРАВА    
НовиниОхраната в съда се престарава, оплакаха се в редакцията на НДТ наши читатели. 45-годишна жена, която редовно посещавала съдебната палата в Добрич, сподели че в края на миналата седмица отишла в сградата, за да получи справка за недвижим имот.

На входа служителите на реда я върнали под претекст, че облеклото й не било прилично – лятната й блуза била без ръкави. Дамата се прибрала в дома си в жк “Балик”, взела сако и се върнала. На входа съдебната охрана отново не пуснала жената да влезе в съда. Този път й казали: “Добре, че си взехте сако, но няма да ви пуснем, защото полата ви е над коляното”.

Жената уточни, че полата й била само 2 сантиметра над колената й. В същото време в съдебната палата тя виждала как съдийки и служителки в сградата се разхождали със същата дължина поли и рокли без ръкави. “Отношението на охраната бе обидно към мен. Все пак не съм 20-годишна фръцла, а 45-годишна улегнала жена. Възмутена съм от действията на съдебната охрана. И не само аз, а десетки хора, защото преди мен и след мен имаше и други върнати за дребни неща” - оплака се жената.

НДТ припомня, че наскоро други посетители бяха върнати, тъй като били по бермуди. Те обаче отскочили до съседния магазин за дрехи втора употреби, за да си купят панталони с дълги крачоли, след което влязоха и в сградата. “Трябва да има ред, но се престарават. Мисля, че за тях по-важно е някой да не влезе с оръжие, бомба и т.н. отколкото да гледат колко ми е дълга полата” - коментира още възмутената жена. НДТ  

 


Сходни връзки

* В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА: ОХРАНАТА В СЪДА СЕ ПРЕСТАРАВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди