изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:09 EEST
Почиваме в Албена за 20 лв. на ден    
ТуризъмОт 20 лв. до 110 лв. върви почивката на турист за един ден в пика на летния сезона в Албена, съобщиха вчера от черноморския комплекс.

Най-евтин излиза отдихът в бунгалата "Арабела" и "Горска фея", където за нощувка в двойна стая и осигурена закуска летовниците плащат само по 20 лв.

С тази оферта прелестите на родното Черноморие стават достъпни за всеки българин.


Туристите, които следят офертата "В последната минута" и са готови да пребивават по няколко дни в различни хотели, където има свободни места, могат да летуват и на още по-ниски цени.


Пакетът "Всичко в цената", който включва пълен пансион, върви по 110 лв. на ден в двойна стая в тризвездния хотел "Оазис", съобщиха от курорта. За туристите в Албена са осигурени и много атракции.

Например можете да повишите адреналина си като след 20-минутно обучение полетите и скочите с парашут от 3500 метра, прикачени към професионален инструктор. Скокът дори се заснема от оператор.


В комплекс "Бялата лагуна" край Балчик, който също е собственост на "Албена" АД, летовниците могат да почиват срещу 60 лева за осигурено легло, храна и пакет услуги.

Комплексът "Бялата лагуна" е разположен сред девствената природа на Северното ни Черноморие.

actualno.com

 


Сходни връзки

Почиваме в Албена за 20 лв. на ден | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Почиваме в Албена за 20 лв. на ден
Автор: Anonymous да 2007-07-24 @ 18:43 EEST
ИНТЕРЕСНО!!!!ВЪВ ВЧЕРАШНОТО ВИ ЕЛЕКТРОННО ИЗДАНИЕ Я ИМАШЕ СЪЩАТА СТАТИЯ,НО ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ИМАШЕ И КОМЕНТАРИ!!!КЪДЕ СА ТЕ?КОГО ПОДРАЗНИХА И ГИ МАХНАХТЕ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди