изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:23 EEST
НАШЕ МОМИЧЕ ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА ЗА ТИТЛАТА "МИС ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ"    
Мис & Мистър18-годишната добричлийка Теодора Георгиева ще се състезава за титлата "Мис Златни пясъци" на конкурса, който ще се проведе тази вечер в едноименния курорт. Това съобщи за НДТ Уляна Бержарова - регионален представител на модна агенция "Визаж".

"Мис Златни пясъци" е кръг от конкурса "Мис България 2008". Всички момичета, които днес ще се борят за първата за тази година черноморска титла - общо 22, са подбрани с кастинг. Те са представителки на цялата страна. Теодора е единствена от Добрич. Красавиците ще се представят тази вечер на сцената в хотел "Кемпински Зографски" в "Златни пясъци". Те ще дефилират в традиционните три тура - по бански костюм, в спортно-ежедневно облекло и в официални тоалети, ще представят и маркови часовници. Организатори и спонсори осигуряват тоалетите за тазвечершното представяне, както и обезпечават престоя на красавиците в изискания хотел по време на репетициите, които са започнали от вторник.   Сцената на конкурса ще бъде около басейна на хотела. Режисьор на спектакъла е Силвестър Лолов, който също е от Добрич, но от години работи у нас и в Турция - като режисьор и сценограф. Очаква се участничките да дефилират пред около 200 гости. Ще бъде избрано и лице на dir.bg.  Сайтът организира и свое виртуално гласуване, в което добричлии също могат да подкрепят нашето момиче.
Следващият конкурс от веригата "Мис България 2008" ще се проведе на 18 август в "Слънчев бряг". Там Добрич също ще има своя представителка.
 


Сходни връзки

НАШЕ МОМИЧЕ ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА ЗА ТИТЛАТА "МИС ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди