изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:56 EEST
Либия призова Арабската лига да прекрати отношения с България    
Новини Либия призова Арабската лига да свика извънредно заседание на арабските министри на външните работи, за да вземе единно официално решение за скъсване на дипломатическите отношения с България и замразяване на финансовите и икономическите отношения с нея, пише "Либия днес".

Либия призовала също да бъдат разгледани нарушенията на България и Европа на споразумението за освобождаване на медиците при пристигането в страната им.

Според арабски източници либийският постоянен представител в Лигата Абдел Муним ал Хуни поискал спешно среща с Амр Муса и му предал официална нота с исканията на Либия.

Либийският представител настоял тези искания да бъдат включени в дневния ред на заседанието на арабските министри на външните работи, предвидено за понеделник.

Планираният дневен ред на заседанието е посветен основно на събитията в окупираните палестински територии и палестинско-израелския мирен процес.

actualno.com

 


Сходни връзки

Либия призова Арабската лига да прекрати отношения с България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди