изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:06 EEST
БСП не може да управлява, ГЕРБ води в класациите по симпатии, според Огнян Минчев    
ОбществоСофия. БСП е партия, която не може да управлява. Това заяви политологът доц. Огнян Минчев в предаването "Преди всички" на БНР. Това е партия, която има товар от доста предателства на националния интерес, днес с допускането на автобуси от Анадола БСП осъществява друго предателство, поясни Минчев.

Според политолога, другата партия от управляващата коалиция НДСВ си отива от политическата сцена. По думите му, още от самото й създаване при нея важи принципът, че няма принципи. Тя е структурирана около интересите на своя лидер Симеон Сакскобургготрски. В нея се наблюдава една дегенерация на групово и на личностно равнище, каза още Минчев.
На въпрос дали имиджът на управляващите не се освежава след решението за 10%-то вдигане на пенсиите Минчев заяви, че то е симптоматично. Очаква се по този начин щастливите пенсионери да отидат да гласуват за тези, които са им увеличили пенсиите. Подобни актове са жестове на арогантност, смята политологът. Огнян Минчев открои ГЕРБ като каза, че партията на Бойко Борисов води в класациите на социолозите и е първа политическа сила по симпатии в обществото.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

БСП не може да управлява, ГЕРБ води в класациите по симпатии, според Огнян Минчев | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БСП не може да управлява, ГЕРБ води в класациите по симпатии, според Огнян Минчев
Автор: Anonymous да 2007-07-31 @ 09:21 EEST
Кои ни натрапва Герб ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.47 секунди