изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:03 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЯСНО МЛЯКО ВДИГНА ПОЖАРНИКАРИТЕ    
ЛюбопитноСигнал за произшествие в апартамент в блок по ул. "Захари Стоянов" е подаден вчера сутринта в пожарната. Съседи забелязали, че от втория етаж излиза пушек и веднага позвънили на телефон 160. Пристигналите огнеборци установили, че пушилката идва от забравеното на котлона прясно мляко, което собствениците на жилището пропуснали да свалят от огъня, излизайки от къщи. Произшествието не е довело до щети, но на собствениците ще се наложи да пребоядисат жилището.

ЦИГАНЧЕТА СЕ ТРЕПЯТ ЗА ПОДХВЪРЛЕНИ ЛЕВЧЕТА

Група от 10-12-годишни русначета си устроила интересно за тях занимание, но не и за минаващите край стоматологията граждани, разказаха очевидци за НДТ. Чужденчетата, вероятно почиващи по морето, привикали две мургави момчета от града, малко по-малки от тях и им подхвърлили дребни банкноти. Русначетата си платили, за да гледат бой на живо. Примамени от парите, циганчетата започнали да се налагат с юмруци. За точни удари в лицето непълнолетните туристи си плащали допълнително за гяволъка. Когато се стигнало до играчка-плачка, възмутени граждани разгонили тълпата.

НДТ - 1 август 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЯСНО МЛЯКО ВДИГНА ПОЖАРНИКАРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди