изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:24 EEST
ЧЕРНИЯТ РИЦАР ПРИСТИГНА В БАЛЧИК    
Новини

"Блексирама" продаде вила с панорамна гледка към морето на цена близо 1,4 милиона лева. В списъка с българските клиенти вече са имената на шестима от най-богатите хора у нас



Легендарният голфър Гари Плеър пристигна вчера в България, за да инспектира проектираното от него игрище “Блексирама” в Балчик, съобщи за НДТ Виолета Будева – мениджър в отдел “Маркетинг” в комплекса. Плеър е известен като Черният рицар и е един от петимата носители на Големия шлем за всички времена. Шампионът ще одобри завършените девет дупки, ще инспектира и ще даде последни указания и за вторите девет, които ще бъдат засяти със специални тревни смески до края на септември. Цялото игрище ще бъде готово за игра идното лято, но още при това посещение Гари Плеър ще направи няколко демонстративни суинга на вече готовите за игра феъруеи и гринове.

"Блексирама" е най-голямата изненада за мен сред повече от 200 игрища, които съм проектирал" - заяви при предишното си посещение легендарния играч и голф-дизайнер. "Не се съмнявам, че ще е сред най-добрите в Европа и света."

"Блексирама" е не само игрище от най-висока международна класа (т.нар. "signature course"), но и първото у нас голф-селище от затворен тип, състоящо се от около 500 ексклузивни вили с басейни и великолепни гледки към Калиакренския залив и към голф-игрището. Комплексът разполага с голф-академия, с тренировъчно игрище, а също така и с множество спортни съоръжения като тенис кортове, игрища за баскетбол, волейбол, футбол и т.н. Четири големи изкуствени езера (на обща площ от над 100 декара) позволяват водни спортове и риболов, а собственият минерален извор ще захранва Spa&Wellness център. Предстои изграждането на бутиков хотел от категория над пет звезди.

"Създаваме уникална за България среда, която да е пълен контрапункт на съществуващия до момента туризъм у нас - заяви наскоро Кънчо Стойчев, съсобственик и изпълнителен директор на проекта - Свръх ниска степен на застрояване, максимално озеленяване и създаване на паркова среда, вили с голяма свободна територия, екологичен подход към придвижването в комплекса (само с електрически голф-колички) - това са само някои от принципите, на които залагаме. Комплексът ще е обитаем целогодишно, като голф ще може да се практикува поне 9 месеца. В момента развиваме и съпътстващи дейности за нашите клубни членове - яхтинг, лов и риболов, езда, школа за подводно гмуркане... На тяхно разположение ще бъде и клубният хеликоптер."

Гари Плеър ще посети и другото проектирано от него игрище на морето - "Тракийските скали" под Божурец, което е на по-ранен етап на изграждане. В бъдеше двата ексклузивни комплекса ще развиват съвместна дейност по обслужването на членовете и гостите си.

"Темпът на продажби на луксозни вили с цена от над един милион лева в последните месеци ни изненада - заяви Виолета Будева, маркетинг директор на "Блексирама". - Имаме ръст на цените ни от над 30 %, в сравнение със старта на продажбите ни преди 9 месеца. Изненада ни също така и съставът на купувачите - ние очаквахме над 80 % да са чужденци и то главно англичани, а в действителност българите са половината ни членове, а сред чужденците англичаните са едва 10 %."

Преди десетина дни "Блексирама" реализира продажба на вила с панорамна гледка към морето на цена близо 1,4 милиона лева, но компанията няма право да съобщава имената на купувачите си. В списъка с българските клиенти вече са имената на шестима от най-богатите хора у нас. НДТ

 

 


Сходни връзки

ЧЕРНИЯТ РИЦАР ПРИСТИГНА В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди