изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:38 EEST
РЪКОВОДСТВОТО НА ПФК "ДОБРУДЖА" ЩЕ ПИШЕ ЦЕЛИ ЗА РАЗВИТИЕ    
СпортОбщото събрание на акционерите на ПФК "Добруджа" е задължило ръководството на футболния клуб до 30 август да изясни целите си за развитие за сезон 2007/2008 г. Дотогава то трябва да изготви и проекто-бюджета си за този период. Това съобщи за НДТ зам.-кметът на Добрич Иван Колев - след участието си в проведеното общо събрание на дружеството. В него той е бил като представител на община Добрич, която е акционер въз основа на апортираните общински имоти в дружеството.

Общото събрание се е провело по обявения в "Държавен вестник" дневен ред. По определение на Добричкия окръжен съд, в него са включени допълнителни точки, по искане на общината. Те са били именно за представяне на проектобюджет и цели за развитие на дружеството. Ръководството на ПФК "Добруджа" не е ги е представило. С тяхно съгласие е решено да им се възложи до 30 август да ги разработят и представят. На събранието е станало ясно, че съществуването на отбора продължава, поддържа се стадионът.
На проведеното общо събрание е направен отчет за приходите и разходите на ПФК "Добруджа" за 2006 г. Той посочва, че дружеството е завършило годината със загуба от 66 000 лева. Не е направен  отчет за дейността на футболния клуб за миналата година, съобщи Иван Колев.
 


Сходни връзки

РЪКОВОДСТВОТО НА ПФК "ДОБРУДЖА" ЩЕ ПИШЕ ЦЕЛИ ЗА РАЗВИТИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди