изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:30 EEST
Собственикът на взривената кола в Добрич отрича да е заплашван    
НовиниДобрич. Частният съдия – изпълнител Николай Желев от Добрич, чийто лек автомобил “Деу Нубира” е взривен снощи, отрече да е получавал заплахи, предаде радио ”Фокус” – Варна.

Той не пожела да каже какви и колко търгове на длъжници е насрочил напоследък, като мотивира отказа си да не пречи на разследването. Желев е съдия-изпълнител от края на миналата година. Преди това е бил адвокат и помощник-нотариус. Уточни, че е работил по повече от 270 дела и не изключва възможността взривът да е от някой засегнат от дейността му. Самоделната бомба е гръмнала минути преди полунощ снощи, докато Желев е бил в офиса си в района на бистро “Европа” в центъра на Добрич. Колата е била паркирана на паркинг, в съседство. Няма пострадали хора и щети по други автомобили и сгради.

ОТ БЮЛЕТИНА НА ПОЛИЦИЯТА

На 31.07.2007 година, около 23.50 часа в дежурната част на Първо РПУ при ОД”Полиция” – гр. Добрич е получено съобщение от граждани за взрив на паркинг в централната част на гр. Добрич.

Района на местопроизшествието незабавно е отцепен от служители на Първо РПУ, СОД и сектор “БОП” при ОД”Полиция” – гр. Добрич. От извършения първоначален оглед се установява, че взрива е в резултат на задействано самоделно взривно устройство, поставено в непосредствена близост до паркиран лек автомобил марка “Хюндай”, собственост на жител на гр. Добрич.

В резултат на взрива няма пострадали граждани. Нанесени са материални щети по задната част на посочения автомобл. Няма щети по намиращите се в съседство сгради и други автомобили. Местопроизшествието е посетено от ДОТИ – Варна.

Служители на ОД”Полиция” – гр. Добрич провеждат активни оперативно –издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние.

Образувано е досъдебно производство. 

СНИМКА НА ВЗРИВЕНИЯ АВТОМОБИЛ

 


 

 


Сходни връзки

Собственикът на взривената кола в Добрич отрича да е заплашван | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди