изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:24 EEST
Убитите българин и македонка били жестоко измъчвани    
Ред и сигурностБългаринът Емил Кушлев и македонката Биляна Наумова, които бяха открити мъртви в боксониера в кв. Редута в София, са били застреляни, а преди това изтезавани.

Това съобщи БГНЕС, като се позова на източници от разследването. И в мъжа, и в жената са открити по няколко куршума, установила аутопсията. В стаята също са открити куршуми. Преди да бъдат застреляни двамата са измъчвани - те са били пребити и намушкани многократно с ножиците, които бяха открити до труповете. Прободни рани с ножиците има и в шията на Кушлев и Наумова. Кушлев е прободен смъртоносно в сърцето, а Биляна в главата. Момичето е със счупен гръбнак. Работи се по всички версии, като една от тях е убийците да са искали пари от жертвите, които имали намерение да купуват апартамент. Работи се също по версия и за наркотици. Има съмнения, че Емил може да е разпространявал дрога и заради неиздължени суми да е наказан от по-високостоящи над него дилъри в йерархията.
 


Сходни връзки

Убитите българин и македонка били жестоко измъчвани | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди