изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:01 EEST
Боян Саръев: БСП отново предаде Родопите и Кърджали в ръцете на ДПС    
Новини
София. БСП отново предаде Родопите и Кърджали в ръцете на ДПС. Това може да е законно, но не е честно. Това каза в интервю за Агенция “Фокус” отец Боян Саръев, във връзка с новия закон за местните избори.


Отец Саръев посочи още, че БСП е сред инициаторите за независима кандидатура в Кърджали. “Друг е въпросът, че те не харесват моята кандидатура, но това си е техен проблем. Те имат тайното намерение да вземат скрито своя кандидатура, която да обявят за независима”, категоричен бе Саръев.Той посочи, че по принцип сред политически партии има нагласа за издигане на обща кандидатура. Отец Боян Саръев заяви, че все още не е решил дали ще се кандидатира за кмет. “Това не зависи само от мен. Зависи от това колко политически партии ще ме подкрепят, този т. нар. инициативен комитет, който всъщност не е никакъв инициативен комитет, това е инициативна група в Кърджали, която подготвя изборите, дали ще може да се справи, дали ще намери подходящ кандидат, дали ще ми даде благословия дядо владика в Пловдив за участие в изборите…Ако тези неща се реализират, аз мога да се кандидатирам, но в противен случай мисля, че няма”, посочи отец Саръев.
Според него с възможността на местни избори да гласуват български граждани от Турция се нарушават правата не толкова на българите, колкото се нарушава елементарната справедливост.
Десислава АНТОВА
 


Сходни връзки

Боян Саръев: БСП отново предаде Родопите и Кърджали в ръцете на ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди