изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:24 EEST
Николай Камов: Промените в Закона за местната власт, са най-лошите промени, приемани някога    
Новини
София. Между ПД “Социалдемократи” и централата на БСП има политически различия. Това каза в интервю за Агенция “Фокус” лидерът на политическо движение “Социалдемократи” Николай Камов. “Опитите тези различия да бъдат представени като недоволство от позиции във властта са смешни, сега се вижда колко са смешни”, посочи Камов.


Като съвсем пресен пример за различията между двете партии, той посочи гласуването на промените в Закона за местните избори. “От всички парламенти, от всички закони, изборни, които са приети, това е най-лошият. По-добре да не беше пипан изобщо”, категоричен Камов. Според него в случая това, което е правело БСП е било да следва интересът на ДПС. НДСВ пък се опитали да се противопоставят, “но във финалната фаза доста неубедително и отпаднаха всички предварително обявени и аргументирани позиции като тази за принципа на уседналост”. “Колко представители на БСП наляво и надясно говореха колко е важно да се спре изборният туризъм – нищо такова не остана. Каквото поиска ДПС, това се случи. Аз мога да кажа, че се радвам, че не съм част от това “мнозинство”. Защото сред обществото това е едно малцинство. В повечето случаи аз гласувах различно от “Коалиция за България”, каза още Николай Камов.
По отношение на датата за провеждане на изборите, той обясни, че това е добра дата, тъй като не може да има по-различна дата от предишните избори. На въпрос дали има достатъчно време за провеждането на качествена предизборна програма, Камов заяви, че “за много качествени неща няма възможност, поради много лошия закон, който бе приет преди седмица от парламента”.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

Николай Камов: Промените в Закона за местната власт, са най-лошите промени, приемани някога | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди