изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:05 EEST
Максим причинил сблъсъка с 1 загинал до Бургас    
Ред и сигурностСветовният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки е причинил снощната тежка катастрофа на пътя Приморско - Бургас, при която загина един човек, а момиче е в кома.

Максим е навлязъл с управлявания от него джип Хамър в насрещното движение, твърди БГНЕС. Проверка с дрегер е установила наличие от 1,2 промила алкохол в кръвта му. Днес се очакват резултатите от кръвната проба.
Инцидентът стана около 19.45 ч. в неделя на десен завой в района на река Ропотамо. Стависки е бил сам и управлявал джипа си Хамър. Той не е пострадал сериозно при инцидента и не се е наложило да му бъде оказана медицинска помощ. В катастрофата са участвали и две леки коли - Ауди и Хонда Сивик. Шофьорът на хондата Петър Петров, на 24 години от Сливен, и спътницата му бяха откарани в бургаската болница, където мъжът по-късно почина, а момичето е в кома. Към момента се знае, че името й е Михаела. Тя е пътувала на предната дясна седалка, до шофьора. На задната седалка в колата е бил брат му - Валентин, на 17 години, и негова приятелка - тя е с гръбначно-мозъчна травма, а Валентин има множество наранявания, съобщи БТА по информация от болницата.
През изминалото денонощие в страната са станали 24 тежки катастрофи с 5-ма загинали и 40 ранени, от които 5-ма с опасност за живота, съобщи СБА, като се позова на МВР. dir.bg
 


Сходни връзки

Максим причинил сблъсъка с 1 загинал до Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди