изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:18 EEST
РАДИО "КАВАРНА" Е ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС    
КултураОбщинско радио "Каварна" от днес отново е домакин на национален радиоконкурс. Докато предишните му три издания минаха под знака на създаването на атрактивна радиореклама за Каварна, четвъртото предлага на журналистите от местните кабелни радиостанции от страната рекламно-туристически фийчър "Здравей, Каварна!".
Идеята е чрез разширен репортажен разказ (фийчър) в рамките до 7 минути журналистът да предложи своя поглед за историческите, културни и природни дадености в Каварненския край. Това обясни програмният ръководител
на общинско радио "Каварна" Керанка Далакманска.

Ще бъдат раздадени Специална награда на община Каварна, първа, втора и трета награда, награда на радио "Каварна" за най-кратък фийчър, награда за дебют, на спонсори.
С интерес се очаква срещата на членовете на Сдружението на общинските радиооператори (СОРО) със Съвета за електронни медии (СЕМ) в лицето на неговия председател Мария Стефанова и членовете му Мая Вапцарова, Милен Вълков, който е и председател на СБЖ, Бойчо Кулински, акад. Людмил Стайков и изпълнителният директор на Българската медийна коалиция Димитър Сотиров.
На разговора днес се очаква да се разискват въпроси, свързани с бъдещето на локалните кабелни радиостанции, възможностите за кандидатстване за ефирни честоти и разширяване дейността им в полза на слушателите.
В съпътстващата програма на радиоконкурса са предвидени откриване на изложба от студентския пленер на рисунката  и акварела, изложба на "Мигове" на фотокореспондента на БТА за Разградска област Мехмед Азис, представяне на новата поетична книга на Керанка Далакманска "Безсънни мигове".
 


Сходни връзки

РАДИО "КАВАРНА" Е ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди