изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:53 EEST
ЧЕТИРИМА В БОЛНИЦА СЛЕД УДАР НА АВТОМОБИЛ В БИЛБОРД    
Ред и сигурност38-годишен водач и трите му спътнички са настанени в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, след като автомобилът "Мерцедес 207 Д", в който са пътували, напуснал платното за движение и след удар в билборд се преобърнал. Инцидентът е станал около 1,40 часа вчера на около 200 метра от с. Стефаново, община Добричка.

Според неофициална информация, първоначално автомобилът е управляван от 31-годишната Янка Василева. Тодор Кателиев не одобрил начина й на шофиране и седнал на шофьорското място. В резултат на пътното произшествие колата се е преобърнала. Тодор е с фрактура в областта на таза. Пострадали са и пътуващите в "Мерцедес"-а три жени от гр. Добрич. Янка е с черепно-мозъчна травма. Другите две спътнички - Галя Димитрова /40 г./ и Нела Василева /38 г./ са с фрактура на ребра и гръдна кост и  в областта на левия крак и дясната ръка.  Пострадалите са настанени за лечение в болницата в Добрич. Няма опасност за живота им. По автомобила са нанесени значителни материални щети.
Причините довели до възникването на пътния инцидент се изясняват в условията на досъдебно производство, информират от областна дирекция "Полиция". От там съобщиха още, че през изминалото денонощие в областта са регистрирани 4 пътно-транспортни произшествия с четирима пострадали. Три от пътните инциденти са станали в Добрич, и по един в Балчик и община Добричка.
 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА В БОЛНИЦА СЛЕД УДАР НА АВТОМОБИЛ В БИЛБОРД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди