изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:02 EEST
НАЗНАЧИХА НИКОЛА ГОЧЕВ ЗА ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ    
НовиниСъс заповед на премиера Сергей Станишев от 2 август на поста зам.-областен управител на Добрич на овакантеното място от Сияна Фудулова, бе назначен депутатът от Седмото Велико Народно събрание Никола Гочев. Това съобщи областният управител на Добрич Динчер Хаджиев.

Припомняме, че Сияна Фудулова влезе в парламента като депутат, след като избраният от Добрич Евтим Костадинов бе назначен за председател на Комисията по досиетата. По ред, според листата на кандидат-депутатите от последните парламентарни избори Никола Гочев е пети и заема овакантения пост.
Роден е на 16 септември 1945 г., висшист със специалност машинен инженер. От 8.05.2006 г. до момента е работил към "Напоителни системи" ЕАД - Варна, клон Добрич. Официално пред медиите той ще бъде представен на нарочна пресконференция в понеделник. Специално за читателите на НДТ новият зам.-областен управител заяви: "За мен назначението не е товар, нито бреме, това е по-скоро признание за възможностите ми. Считам, че по този начин мога да вложа част от опита си и разбиранията си при решаване на местните проблеми. Имам разбиране и мислене по много проблеми в региона, но тъй като едва утре /б.а. - днес/ с областния управител ще обсъдим ресорите, за които ще отговарям, засега се въздържам от коментар".
 


Сходни връзки

НАЗНАЧИХА НИКОЛА ГОЧЕВ ЗА ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди