изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:57 EEST
КАВАРНА ЩЕ ИМА ВОЛЕЙБОЛЕН ОТБОР В ЕЛИТА    
Спорт

Волейболният тим на “Добруджа 2007” се мести в Каварна да играе мачовете си и отново ще смени името си, след като допреди месец се казваше “Иванов клуб”. Новото име на отбора, който влезе в Националната волейболна лига, ще бъде “Калиакра”.



Благодарение на кмета Цонко Цонев, черноморската община приютява отбора, след като община Добрич не помогна на тима през последните шест години. Така отбори като “Левски Сиконко”, “Лукойл Нефтохимик”, ЦСКА и другите елитни клубове ще ходят да играят мачовете си с Тодорин Ненчев и компания в Каварна, вместо в зала “Добротица”.

“Залата е прекрасна, а каварненци трябва да се гордеят, че имат такъв кмет”, заяви създателят на клуба Иван Иванов. “Предстои да мислим за селекция и подготовка. Първенството започва през октомври, което ни дава възможност да обиграем тима. До 17 август трябва да информираме федерацията с какви гарнитури ще участваме в първенствата. Имаме деца, юноши младша и старша възрасти, както и представителен тим, който ще бъде в елита. Играчите ще тренират в залата в Каварна. Общината ще ги настани да нощуват в хотел”, добави И. Иванов.

На бившия вече добрички тим няма да му се наложи да сменя цвета на фланелките си, защото традиционните им цветове - синьо и бяло, съвпадат с тези на община Каварна. 

 


Сходни връзки

КАВАРНА ЩЕ ИМА ВОЛЕЙБОЛЕН ОТБОР В ЕЛИТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди