изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:06 EEST
ПИЯН СЕ ЗАКЛА ПРИ ВЛИЗАНЕ В ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ    
Ред и сигурностВъпреки положените усилия от медиците от Балчик, Добрич и Варна, той е умрял в петък около 14 часа

43-годишният Валентин Живков Ангелов от Балчик починал около 14 часа в петък в Окръжната болница във Варна, след като рано сутринта при отвеждане от полицаи в РПУ в Балчик се блъснал в стъклената врата на входа на управлението. От областна дирекция "Полиция" информираха, че при специализирана полицейска операция около 2,50 часа в петък служители на РПУ в Балчик спрели за проверка лек автомобил ВАЗ, управляван от 41-годишен мъж от село Стражица. Ангелов седял до шофьора. Видимо пиян, той отказал да представи документи за самоличност. Не изпълнил полицейски разпореждания и направил опит да осуети проверката. Когато бил отведен в РПУ в Балчик, на влизане в сградата на полицейското управление, във фоайето, се ударил в стъклена преграда. Незабавно е изпратен в Бърза помощ в Балчик. Там е установено, че има 19-сантиметрова порезна рана от брадичката до зад лявото ухо. Имал обилно кървене, бил в тежко състояние. В 7 часа е транспортиран до болницата в Добрич. Там е реанимиран. Около 12 часа е изпратен в съдова хирургия на Окръжна болница във Варна. Състоянието му било тежко, критично. Предполагаше се, че е в мозъчна смърт. Имал е прерязани големи магистрални кръвоносни съдове на шията, казаха от ОАРИЛ в Добрич. Инцидентът се изяснява от Военна прокуратура. Проверка на полицията установила, че мъжът е криминално проявен.
 


Сходни връзки

ПИЯН СЕ ЗАКЛА ПРИ ВЛИЗАНЕ В ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПИЯН СЕ ЗАКЛА ПРИ ВЛИЗАНЕ В ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ
Автор: Anonymous да 2007-08-14 @ 09:38 EEST
вие май вече няма какво да напишете и си запълвате страниците като си повтаряте новините, че някой път и ги потретвате
ПИЯН СЕ ЗАКЛА ПРИ ВЛИЗАНЕ В ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ
Автор: Anonymous да 2007-08-14 @ 10:02 EEST
Аз съм на същото мнение. Много е лесна да се копират от страница в страница. От някалко седмици ми прави впечатление, че от петък по обед до понеделник никой нищо не пише. Затова чета новините в сайта на радио Добруджа. А в понеделник - прочитам тук или стари новини, или преписани от други медии. Вярно, че сезонът е отпускарски, но намерете начин да сте в крак с новините.
ПИЯН СЕ ЗАКЛА ПРИ ВЛИЗАНЕ В ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ
Автор: Anonymous да 2007-08-14 @ 10:27 EEST
не е заради отпускарския сезон, просто такава им е медията, изтъкана от мързел, некадърност и плагиатство.....

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди