изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:35 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОКОШКА СНЕСЕ ЯЙЦЕ С ЦЪФНАЛ СЛЪНЧОГЛЕД    
ЛюбопитноЛюбопитно събитие се случи в личното стопанство на Гинка Хинчева от Генерал Тошево - една от кокошките й снесла яйце, на което върху черупката ясно личат изпъкнали очертания на слънчогледови листенца, оформяйки пита, стебло с две по-големи листа и грапавини, наподобяващи почва.Яйцето е с нормални размери и правилна форма.
За отбелязване е, че Гинка е една от признатите лечителки в общината - лее куршум против страх, бае за уроки и помага на болни хора с тази си дарба.

УТРЕ ЩЕ ОПЕРИРАТ СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ

Утре екип от лекари на хирургическото отделение на добричката болница ще оперира задържания преди около 3 седмици бивш шеф на "Добруджански протеин" Светослав Тодоров, научи НДТ. От ръководителя на Окръжна следствена служба Драгостин Байчев разбрахме, че здравословното състояние на Тодоров се е влошило и се е наложило да бъде настанен в болница. Байчев отказа да съобщи каква ще е операцията, но уточни, че няма връзка с появилата се на нервна почва екзма по ръцете на арестувания.
НДТ - 19 август 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ КОКОШКА СНЕСЕ ЯЙЦЕ С ЦЪФНАЛ СЛЪНЧОГЛЕД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди