изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:56 EEST
ГЕРБ заявява, че не приема никакви опити за политически рекет и принуда    
ПолитикаСофия. След заседанието на НИС на СДС и поставения ултиматум от ръководството на СДС и председателя на партията Пламен Юруков, за подкрепа на „успешните кметове на СДС – 39 на брой”, ГЕРБ установи, че голяма част от тях вече са загубили общественото доверие и подкрепа.

Това се казва в декларация на ГЕРБ. ПП ГЕРБ заявява: няма да приеме форма на политически рекет и принуда; няма да участва в безпринципни и неясни договорки; няма да разглежда подкрепата за Бойко Борисов за местния вот в София като разменна монета за други градове в страната.
ПП ГЕРБ е антикорупционна и се стреми да върне доверието на българските граждани в политическите партии, институции и държавност.
След изборите за Европейски Парламент ПП ГЕРБ е първа политическа сила. На предстоящите избори за местно самоуправление ПП ГЕРБ ще търси себеутвърждаване и доказване на политическата сцена, като нова политическа сила, която няма да предаде доверието на избирателите си.
ПП ГЕРБ ще води конструктивни, честни и прозрачни преговори с всеки един партньор от център – дясно политическия спектър. На предстоящите местни избори ПП ГЕРБ ще покаже на своите избиратели, че компетентността, опитът, професионализмът са новото лице на управление.
Необходимо е цялото гражданско общество да покаже своето неодобрение към кметовете, които управляват градовете със създадените от тях обръчи от фирми. Поради това ПП ГЕРБ не може да приеме нито стила на подобни условия, нито тях по същество. Нека дадем шанс на професионализма и честността. ПП ГЕРБ няма да продаде гласа на избирателите си.

dir.bg

 


Сходни връзки

ГЕРБ заявява, че не приема никакви опити за политически рекет и принуда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди