изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:33 EEST
Бойко Борисов: Отношенията ни със СДС винаги са били, са и ще бъдат много добри    
ПолитикаСофия. СДС е марка. Нашите отношения със СДС винаги са били, са и ще бъдат много добри. Винаги съм бил отворен към тях и сме работили много добре. Това каза в предаването “Денят започва” на БНТ Бойко Борисов, кмет на София и лидер на ГЕРБ.

Ако хората са харесвали толкова СДС, ГЕРБ нямаше да го има. Ако не сме ние, ще е някоя друга партия, но няма да е СДС и ДСБ, каза още Борисов. За да се обедини дясното в София, според кмета на София, първо трябва да се разбере причината за разединението на десните в политиката,трябва да се каже защо влязоха в такива “смъртни конфликти”. За мое съжаление, г-н Юруков с идването си на власт направи два-три хода, с които обърка всички - подкрепата на СДС за Хасан Азис в Кърджали, но във всички случаи ДПС има водеща роля в Кърджали и съм убеден, че много скоро хората на СДС ще усетят.
По отношение на ултиматумите, които вчера лидерът на СДС Пламен Юруков му постави за подкрепата им неговата кандидатура, лидерът на ГЕРБ каза, че дори не обръща внимание на това. Според него, това, че БСП промени Закона за местните избори с това да се избират районни кметове е направено срещу него самия. Но Бойко Борисов допълни, че ако изборите минат добре, той ще работи добре и с районните кметове.
По повод кандидатурата на Константин Папазов за кмет на столицата, Борисов заяви, че те двамата не са в един отбор и му пожелава успех.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Отношенията ни със СДС винаги са били, са и ще бъдат много добри | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди