изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:18 EEST
Бившата шефка: Велев държеше и тотото, и парите    
НовиниДа проговоря ме накара единствено това, че хората, които работят в Българския спортен тотализатор отиват на улицата, а тези хора живеят с този тотализатор и те не искат да допуснат тотото да отиде в частни ръце.

Това каза пред бТВ Нели Тодорова, бивш заместник-изпълнителен директор на “Спортния тотализатор”, по повод скандалите около тотото, цитирана от Фокус. Манол Велев ми постави задачата да съм контрапункт на Иван Иванов, изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор(БСТ) и всяка седмица да му нося извлечения от отчетите. Нели Тодорова каза още, че ако е имало пари, които са отивали тук и там, тя е последният човек, който ще разбере, ако е ставало нещо такова. Това, според нея, са го знаели само Манол Велев и Иван Иванов. Всичко в тотализатора се е контролирало от Велев и парите са отивали, където той прецени.
Димитрова разказа още, че при нея няколко пъти са ходили представители на синдикатите в тотализатора, които са били обезпокоени, че договорът, който трябва да се сключи с “Петрол” вече е факт и остават дни до сключването на сделката, а този договор е първата стъпка към приватизацията, а по закон БСТ няма право да се сдружва с частни дружества.
Бившият заместник-изпълнителен директор на БСТ, отговарящ за финансовите въпроси каза още, че за сделката с “Петрол” в никакъв случай не иска да визира самото дружество “Петрол”, защото на който и бизнесмен да бяха предложили тази оферта щеше да приеме.
Междувременно председателят на ДАМС Весела Лечева заяви пред БНР, че БСТ ще съди Нели Тодорова за клевета.
dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Бившата шефка: Велев държеше и тотото, и парите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди