изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:30 EEST
Отговорът на Бойко Борисов на въпросите на Тити Папазов    
ПолитикаБойко Борисов е готов да се откаже от ГЕРБ и да стане общ десен кандидат за кмет на столицата, но само ако лидерите на всички десни партии предложат подобна формула. Борисов каза, че ще отговори писмено и чрез медиите на въпросите на Папазов. Лидерът на ГЕРБ заяви още, че Тити Папазов е пратеник на президента, премиера и БСП и задачата му е да отклонява вниманието от истинската битка на местните избори.

Бойко Борисов - лидер на ГЕРБ:
"Неговата роля е и той е изпратен от "Позитано", от "Дондуков" 1 и 2. Именно с тази функция да вдига шум в системата и да отклони вниманието от истинската битка, която предстои между кандидатите на Тройната коалиция и ГЕРБ и да изговарва щуротиите, които никой сериозен човек, а се предполага, че БСП ще вдигне такъв сериозен човек, не би могъл да изговори. Ако Тити Папазов имаше нещо дясно, както той казва. Ако мъничко от това, което говори е вярно, той щеше да атакува тройната коалиция. Разбирате ли, той атакува мен, за да отклони вниманието, ловците това го наричат мюре".

bnt.bg

 


Сходни връзки

Отговорът на Бойко Борисов на въпросите на Тити Папазов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди