изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:08 EEST
Общата кандидатура на СДС и ДСБ ще стане ясна в понеделник    
ПолитикаСофия. Преговорите между СДС и ДСБ навлязоха в нов етап, след като днес стана ясно, че двете партии ще имат общ кандидат за кмет на столицата.

Сигурни сме, че такъв кандидат ще има, защото сме длъжни като две сестрински партии да дадем алтернатива на кандидатурата на Бойко Борисов и на БСП в София. Това заяви председателят на областното ръководство на ДСБ Атанас Атанасов на пресконференция след срещата на представители на двете партии, предаде репортер на Агенция “Фокус”. От двете партии заявиха имената на своите фаворити за кметска кандидатура в столицата – СДС предлагат Иван Нейков, а ДСБ – “имена, които вече са обсъждани в обществото”. Следващата среща между двете партии ще се проведе в понеделник, когато се очаква да стане ясно името на общият кандидат на СДС и ДСБ.
От двете партии заявиха, че ще търсят кандидатура извън структурите на СДС и ДСБ. Въпросът с кандидатурата на Тити Папазов не е обсъждан.
От ДСБ държат на позицията си в общинските листи да не влизат хора от общинския съвет на СДС в София. Сред тях са: Владимир Кисьов, Борислав Бориславов, Иван Нейков и Стефан Иванов.
На срещата не бяха обсъждани въпросите за подреждането на листите и номинирането на общински съветници и районни кметове.
След като ДСБ отложи заседанието на областния съвет на партията в столицата, същото направи и СДС. Заседанието на СДС – София ще се проведе следващата седмица.
Цветана ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Общата кандидатура на СДС и ДСБ ще стане ясна в понеделник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди