изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:57 EEST
Жена бе смазана от автобус в Горна Оряховица    
Ред и сигурностГорна Оряховица. Жена бе смазана от автобус в Горна Оряховица. Това съобщи за радио “Фокус” – Велико Търново Искра Борисова, регионален говорител на МВР за Великотърновска област.

Кървавият инцидент е станал преди около час на автогарата в Горна Оряховица. Жената, която е на 24 години, е слизала от автобус. Тя е тръгнала зад него, като е говорила по мобилен телефон. В същото време зад първия автобус се е намирал друг, който трябвало да завива. Абсолютно неадекватно обаче шофьорът на превозното средство, въпреки че вижда жената, продължава напред и я блъска. Момичето е паднало под автобуса, който минава през нея с предните си гуми. Задните гуми на автобуса обаче са повлекли момичето по пътната настилка и са я влачили повече от два метра. Целият тротоар е бил осеян с кръв, разказаха пред “Фокус” криминалисти. Коремната област на жената е изцяло разкъсана. Тя е откарана в болницата във Велико Търново, където в момента лекарите се опитват да спасят живота й.
По информация на полицията автобусът е на горнооряховска фирма. Все още не се съобщават имената на водача и пострадалата.
Вероника ИВАНОВА
 


Сходни връзки

Жена бе смазана от автобус в Горна Оряховица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди