изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:58 EEST
Александър Алексиев е кандидатът на десницата за кмет на Добрич    
ПолитикаАлександър Алексиев е кандидатът за кмет на Добрич от коалиция “Обединена десница за Добрич”. На 17 август споразумение са подписали председателите на  четири партии: Александър Алексиев за  СДС, Петър Петков - ДСБ, доц.Ташо Ташев от Земеделски народен съюз и  Стойчо Стойчев от Политическа партия "Гергьовден".

Десните  излизат с обща листа за общински съветници, като  водач ще е кандидатът за кмет.Те имат   намерение да  извоюват  минимум 4 места в местния парламент.Програмата – максимум е достигане до  балотаж.Основен опонент на десните ще е кандидатът на БСП Иван Добрев.Коалицията се определя  и като сериозен  коректив на  Програмата на настоящия кмет  Детелина Николова, каза за радио Добруджа Ал. Алексиев. Десните са категорични, че при балотаж  между Николова  и Добрев ще подкрепят Николова.


Ал.  Алексиев е роден на 6 май 1947 г. в Добрич.Семеен, с една дъщеря. Учител е по математика в ЕГ ”Гео Милев “ . Два мандата е бил общински съветник. Има и  управленски  опит като началник на ИО на МОН. В продължение на 6 години е бил преподавател в Мароко. Владее отлично френски език. В момента Александър Алексиев е председател на Общинската организация на СДС.

Радио Добруджа

 


Сходни връзки

Александър Алексиев е кандидатът на десницата за кмет на Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди