изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:17 EEST
Чудовищно двойно убийство в Сърбия, свързват го със сатанински секти    
По светаЧудовищното престъпление, извършено от дългогодишния наркоман Даниел Якупек, на 27 години, известен като Жак, който със сатанински обред е убил петгодишния Лука Опачич и неговия вуйчо Василий Търбович, шокира десетината хиляди жители на Нови Бановци.

Хората от Нови Бановци отдавна са предупреждавали за появата на наркомания и действията на различни секти и казват, че е било въпрос на време кога ще се случи някои голямо зло.

Якупек е признал, че в дома си в Нови Бановци сатанински е убил първо Лука Опачич, а след това и вуйчо му Василий Търбович. После отнесъл разрязаните на парчета тела и ги хвърлил в Дунав.

Пред следствените органи той не е признал, че е имал помощник, но почти никой не вярва, че е могъл да направи всичко това сам. Убиецът е с мярка задържане под стража за 30 дни.

Сцените от филмите на ужасите започнаха да се случват наистина в Сърбия, пише вестникът.

Малко след масовото убийство в Ябуковац и приказките, че убиецът Никола Радосавлевич е бил под влиянието уж на влашка магия, когато уби девет души и рани двама, последва нов кървав пир.

Даниел Якупец от Нови Бановци уби с невероятна жестокост своя приятел Василий Търбович и неговия племенник Лука Опатич.

Всичко говори за сатанински пир, защото в дома на Якупек е била намерена литература на една сатанинска секта, както и наръчници за принасяне на жертви.

За съжаление това не са първите случаи, които се свързват с магия и сатанизъм. Преди петнадесетина години двама войници убиха своите приятели в казармите в Шабац и Враня.

И двамата бяха членове на сатанинска секта. Подозренията бяха, че и за двата случая е виновна сектата "Черна роза", една от най-известните в Сърбия, след самоубийството на двама ученици в гимназия в Белград.

Според един от най-добрите военни специалисти в тази област, който поради естеството на работата си трябва да остане анонимен, сатанистите в Сърбия са повече отколкото се предполага.

actualno.com

 


Сходни връзки

Чудовищно двойно убийство в Сърбия, свързват го със сатанински секти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди