изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:02 EEST
ОИК В КАВАРНА ЩЕ Е ОТ 11 ДУШИ    
НовиниВчера се проведе консултация с парламентарно представените партии в община Каварна за определяне състава на Общинската избирателна комисия /ОИК/ по повод предстоящите кметски избори  през октомври.

От секретаря на общината Дарина Кулишева НДТ научи, че на консултацията са присъствали представители на всички партии, като единодушно се е стигнало до споразумение съставът на ОИК да е от 11 души. "4 са квотите на "Коалиция за България", двама ще са представите на НДСВ и всички останали партии ще бъдат с по 1 представител, а именно ДПС, "Атака", ДСБ, ОДС и БНС" - каза още Д. Кулишева. Постигнато е споразумение председателското място на ОИК да бъде заето от представител на "Коалиция за България", а за секретар да бъде назначен човек на ДПС, каза още Кулишева. Общо 208 ще са членовете на 34-те секционни избирателни комисии в общината.
По повод изменението на Закона за местните избори две от селата на Каварна ще избират кмет и вече няма да са с кметски наместник - Св. Никола и Топола, добави още Д. Кулишева. "И в двете села жителите са над 150 - съответно в Св. Никола около 230 жители и в Топола - около 190 души" - каза секретарят на морското кметство.
 


Сходни връзки

ОИК В КАВАРНА ЩЕ Е ОТ 11 ДУШИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди