изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:07 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностНА 1 СЕПТЕМВРИ  около 15.00 часа  в Сенокос лек автомобил "Опел Астра", управляван от 26-годишния Д. Т., движещ се по посока Сенокос - Добрич, навлиза в лентата за насрещно движение и удря насрещно движещия се лек автомобил "Опел Вектра" с водач И. С. от Ловчанци. В резултат на пътно-транспортното произшествие са нанесени значителни материални щети и по двата автомобила. От извършената проверка за алкохол е установено, че водачът на "Опел"-а е управлявал след употреба на алкохол 1.78 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

39-ГОДИШНИЯТ А. М. с лек автомобил "ВАЗ-2103" на 1 септември около 1.00 часа в Добрич, при движение с несъобразена скорост губи управлението на автомобила и се удря в ограда, съобщават от пресцентъра на ОД "Полиция". От извършената проверка е установено, че водачът не притежава шофьорска книжка и е управлявал след употреба на алкохол - 1.4 промила. По автомобила са нанеси значителни материални щети.
ПРИ ПРОВЕРКА на 1 септември около 4,50 ч. в Добрич, извършена от автопатрул на Първо РПУ, е установено, че водач на лек автомобил "Ситроен Ксантия" - Л. М. на 23 години от Добрич, е управлявал колата след употреба на алкохол - 1.81 промила. По случая е образувано досъдебно производство.
ОКОЛО 24 часа на 1 септември при проверка е установен М. П., на 26 години от Добрич, че управлява "Опел Вектра" след употреба на алкохол. Водачът е бил спрян от автопатрул на Второ РПУ в Карапелит. При проверка с дрегер е установено, че в издишания от водача въздух има 1.34 промила алкохол. По случая се работи в условията на бързо полицейско производство.
НА 2 септември е възникнал пожар в частна фирма в Каварна. Сигналът за пожара е подаден в 18.50 ч. в РС "ПБЗН" - Каварна. Огънят е унищожил елтабло и дървесни плоскости, около 2 куб. м. Причината за пожара е късо съединение.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди