изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:02 EEST
ЦИК за местните избори    
Новини84 партии до момента са подали документи в Централната избирателна комисия за участие в местните избори. 71 от формациите са регистрирани, а 13 са получили отказ.

Желание да участват във вота са заявили рекорден брой регионални партии – засега 14. Най-много от тези формации са от Варна. Крайният срок за регистрация в ЦИК изтича в сряда, припомни говорителят на комисията Александър Александров. Кметовете масово се бавят с предложенията си за състава на общинските избирателни комисии. От 54 общини още няма постъпили такива документи.

ЦИК напомня на областните управители, че до утре очакват предложения за комисиите. От утре до 17 септември общинските избирателни комисии трябва да регистрират формациите, които ще участват във вота в различните населени места. Засега нито една фирма не е подала документи за конкурса за преброител на изборите, а крайният срок е след 2 дни. 

bnt.bg

 


Сходни връзки

ЦИК за местните избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди