изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:25 EEST
ЩЕ ЗАГРАЖДАТ РЕМОНТИРАНИТЕ ТРОТОАРИ    
НовиниКметството в Добрич обмисля вариант да постави ограждения около новоремонтираните тротоари в Добрич, за да се избегне ограничи нашествието на автомобили върху тях, каза зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Той съобщи, че приключва реконструкцията на ул. "Батовска". Там е положен износващия слой на настилката.

Остава да се направи връзката с бул. "25 септември". Предстои да се направи и маркировка по бул. "Русия", който също беше преасфалтиран. Започнали са и ремонтните дейности по ул. "Иван Пенаков". Остава да стартират дейностите по преасфалтиране на ул. "Лозарска". Проблемът там е, че на няколко пъти изпълнителят на обекта отлага започването на работа, поради аварии на ремонтираната водопроводна мрежа.
Вече е монтирано новото осветление по бул. "Добруджа" до кв. "Рилци". Остава да се монтират улични лампи в няколко участъка в района на жк "Иглики", на ул. "Боряна" и др. Продължава зареждането с улични лампи и по пътищата в района на лозята.
 


Сходни връзки

ЩЕ ЗАГРАЖДАТ РЕМОНТИРАНИТЕ ТРОТОАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди