изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:00 EEST
ПРОФ. БОЖИДАР ДИМИТРОВ: ЦОНКО ЦОНЕВ Е СИГУРНИЯТ КМЕТ НА КАВАРНА    
Новини"Не съм баба Ванга, но на три места в България са сигурни кметовете след изборите - Цонко Цонев на Каварна, Славчо Ангелов в Пловдив и Бойко Борисов в София. За всички останали 263 общини не бих могъл да дам прогнози", Това каза в Каварна директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров.

И посочи, че според последните данни от социологическите агенции, в Каварна, няма нужда от избори. На Цонко Цонев не му се налага да обикаля по селата и в циганския квартал, за да агитира. Затова той открива фондохранилище към музея, каза професорът. Що се отнася до София, той обясни, че не знае дали ще има балотаж, но е категоричен, че Бойко Борисов ще спечели, както сочели социологическите агенции. Проф. Димитров напомни, че има месец и половина до изборите и предстоят предизборни  кампании, а тогава обикновено се променят пластовете. Той прогнозира, че вероятно ще има тежки компромати. Въпреки призивите да не се използват, те започнаха, каза проф. Димитров и посочи компромата за Славчо Ангелов с 12-годишна циганка. "Даже знам, че са намерили една, платили са й, но, в последния момент са се отказали. Иначе циганката била готова - то е ясно за 1000 лева може да каже, че сме правили и тройка", коментира проф. Божидар Димитров.
 


Сходни връзки

ПРОФ. БОЖИДАР ДИМИТРОВ: ЦОНКО ЦОНЕВ Е СИГУРНИЯТ КМЕТ НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди