изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:02 EEST
ПРЕДСТАВЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОЕКТА "ЗНАЦИТЕ НА ГРАДА"    
НовиниРезултатите от проекта на Търговско-промишлена палата в Добрич "Знаците на града" ще бъдат представени на 28 септември от 11 часа, съобщават от ТПП. Това ще стане в залата на киноклуб "Икар" в дом-паметник "Йордан Йовков". По време на представянето ще бъде показан за първи път документалният филм, заснет по време на събитията "Знаците на града" през месец май в Добрич, когато бе подредена и фотографска изложба. Ще бъдат изложени и продуктите на проекта - книги, интерактивни дискове, промоционални материали.

"Знаците на града" е един от единадесетте Европейски проекта за обучение на езици и популяризиране на езиковото разнообразие, които са удостоени с честта да бъдат представени като добри практики на честването на Европейския ден на езиците 26 септември, съобщават от ТПП. Част от фотографската изложба по проекта гостува от 7 до 14 септември в Европейската комисия в Брюксел.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОЕКТА "ЗНАЦИТЕ НА ГРАДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди