изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:30 EEST
АЛБЕНА СЕ ГОТВИ ЗА ЛЯТО 2008    
ТуризъмИстинска руска баня ще посреща малките туристи от Русия от следващата година в комплекс "Бригантина".  Тя ще бъде изградена на база на подписания 10-годишен договор между "Албена" АД и руската туроператорска фирма "Неда тур", съобщи пред журналисти изпълнителният директор на дружеството Красимир Станев. Станев поясни, че лагерът съществува от няколко години, като досега е разполагал с 500 легла. Предвидено е от догодина към него да бъдат присъединени и бунгала, като по този начин легловата база ще бъде увеличена на 700 места.

Ще бъдат изградени и допълнителни атракции за децата, които идват от Русия на почивка в курорта.
Три хотела в Албена ще бъдат изцяло обновени за новия туристически сезон, допълни Красимир Станев. Това са  "Компас", "Магнолия" и "Панорама". По предварителен план, инвестициите ще са в размер на 25 млн. лв. Ще бъде освежена инфраструктурата в комплекса и ще завърши изграждането на второто тяло на най-новия хотел в курорта - "Фламинго". Предвижда се да бъдат направени и някои паркове, но към момента Станев ги запази в тайна.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА СЕ ГОТВИ ЗА ЛЯТО 2008 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди