изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:04 EEST
Михаил Константинов: На този етап подкрепата за Бриго Аспарухов и Мартин Заимов е приблизително еднаква    
ПолитикаБалотаж Борисов-Аспарухов е напълно безвреден за Бойко Борисов – победата му е 100% сигурна.

София. Очаквам балотаж на местните избори в София. Сигурен участник е настоящият кмет Бойко Борисов, основни претенденти са Мартин Заимов и Бригадир Аспарухов. Това коментира пред Агенция “Фокус” бившият зам.-председател на ЦИК Михаил Константинов.
“Фигурата на Мартин Заимов макар и с много уговорки е обединителна. За обикновения избирател бе противоестествено разделянето на СДС и ДСБ. Проектът ДСБ за съжаление не се разви. Обединението между СДС и ДСБ би трябвало да вдъхнови част от десните избиратели в столицата”, посочи Константинов. Очаква се пък Бриго Аспарухов да привлече типичния ляв електорат в София.
“Балотаж Борисов-Аспарухов е напълно безвреден за Бойко Борисов – победата му е 100% сигурна. Като, че ли един десен балотаж Борисов –Заимов ще даде много интересни резултати. На този етап подкрепата, която успяват да привлекат Бригадир Аспарухов и Мартин Заимов, е приблизително еднаква”, отбеляза Константинов. Той коментира още, че очаква кандидатурите на Тити Папазов и Слави Бинев да съберат по около 10 000 гласа.
“Парадоксът е, че гласовете за “Атака” в София не се връзват с профила на Слави Бинев. “Атака” трябваше да извадят по революционен кандидат от Слави Бинев, по-съответстващ на недоволните софиянци. Потенциалът на “Атака” в София, който не е малък, трудно ще се реализира от кандидатурата на Слави Бинев”, посочи Константинов.
Той прогнозира, че в София ще гласуват около 300-400 хил. души и отбеляза: “В една държава, която не знае нито колко и е населението, нито къде е, да се говори за избирателна активност е глупост”.
Никола ЛАЛОВ
 


Сходни връзки

Михаил Константинов: На този етап подкрепата за Бриго Аспарухов и Мартин Заимов е приблизително еднаква | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди