изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:39 EEST
НИКОЛАЙ КАМОВ: ИЗДИГАМЕ ДОСТОЙНИ ХОРА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ    
Новини

Мотото на ПД “Социалдемократи” в предстоящите местни избори е “Да управляваме заедно”  



“На предстоящите местни избори се очаква да има много пари, повече от колкото е нужно, да има участия с кебапчета и бира, с лъжи. Ние ще участваме с достойни хора, защото това за нас е най-важното. Разбира се, не може без необходимите средства. Осигурили сме ги, но по честен път. Авторитетът на хората ще компенсира инструментите, към които няма да прибегнем” - заяви на пресконференция в Добрич депутатът от областта и лидер на Политическо движение "Социалдемократи" Николай Камов. На срещата с медиите той представи кандидатите си за местната власт и сподели, че социалдемократите знаят какъв трябва да бъде българският кмет през 21 век - кмет не на партии, а на жителите на общината или на населеното място.

Мотото на движението на Камов е “Да управляваме заедно”. “По време на избори всички политици обикалят хората, търсят ги, срещат се с тях, обещават им. Минат ли изборите – политиците забравят, че благодарение на гласовете на отрудените хора са станали депутати, министри, премиери или президенти. Идеята е хората да бъдат питани за важни въпроси при управлението на един град, гражданите да бъдат включени в множество форуми и проекти” - добави още депутатът. 

Лидерът на политическото движение определи мандата на настоящия кмет на Добрич Детелина Николова като положителен. “Това обаче не означава, че не трябва да имаме наша кандидатура, защото са свършени много неща, но много повече трябва да се направят” -  заяви още Камов.

Преподавателят в колеж "Добрич" и областен координатор на ПД "Социалдемократи" Николай Николов е кандидатът на движението за кмет на Добрич. Листата е съставена от десет души. След водача Н. Николов следват: Красимир Великов – лекар, Росен Русев – бизнесмен, Олег Темелков – Сдружение “Надежда”, Галина Ненчева – юрист, Михаил Михайлов – икономист, Огнян Тодоров – ветеринарен лекар, Красимир Иванов – доктор по психология, Красимир Станков – треньор по хандбал и Иван Тодоров – рехабилитатор.

В две общини - в Генерал Тошево и Тервел, хората на Камов влизат в коалиция и издигат настоящите кметове Димитър Михайлов и Живко Георгиев. В община Добричка подкрепят сегашния кмет Петко Петков, а в Каварна - Цонко Цонев. В Балчик влизат в коалиция "Обединени социалдемократи" и издигат общинския лидер на движението Веселин Николов. За Крушари и за Шабла хората на Камов все още нямат яснота кого ще подкрепят за кметската надпревара. Ясно е, че в Крушари ще дадат своята подкрепа на втория тур, а в Шабла няма да подкрепят настоящият градоначалник Елка Димова.

ПД "Социалдемократи" ще има собствени кандидати в 167 общини в страната, 41 ще са коалиционните кандидати на движението, а в 55 общини ПД "Социалдемократи" ще подкрепи издигнати кандидатури от други парти и инициативни комитети. НДТ


 

 

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ КАМОВ: ИЗДИГАМЕ ДОСТОЙНИ ХОРА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди