изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 00:39 EEST
БЪЛГАРСКАТА ПОК "ДОВЕРИЕ" В ЕВРОПЕЙСКИЯ ТОП 1000    
ИсторияПреди броени дни Пенсионно осигурителна компания  /ПОК/ "Доверие" се класира в европейския топ 1000 на пенсионното осигуряване. Това съобщиха за НДТ от пресцентъра на компанията.

Водещото списание Investment & Pensions Europe (IPE) публикува седмата си годишна класация на хилядата най-добри пенсионни фондове в Европа. За първи път в това число влиза българска компания - ПОК "Доверие е на 927 място сред тях. Това е първата за седем години класация, в която са включени пенсионно-осигурителни компании от Централна и Източна Европа.
ПОК "Доверие" е единствената пенсионно-осигурителна компания с кредитен рейтинг. BCRA присъди кредитен рейтинг А- на компанията и на трите пенсионни фонда, управлявани от нея, добавят още от пресцентъра. Компанията е и първата основана у нас през 1994 г. За малко повече от 10 години тя е вече лидер на пенсионния пазар, като държи дял от 37 %, което е 1 215 000 осигурени лица. Управляваните активи са над 600 млн. лв.
ПОК" Доверие" изплаща над 1500 пенсии от Доброволния пенсионен фонд, от които 1028 - пожизнени. Това е 82 % от всички доброволни пенсии, изплащани от пенсионно-осигурителните дружества в България. ПОК "Доверие" разполага с национална мрежа от собствени офиси в 61 града в страната.
 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКАТА ПОК "ДОВЕРИЕ" В ЕВРОПЕЙСКИЯ ТОП 1000 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди