изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:24 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "ШУМЕР - КАПИТАЛ КОРПОРЕЙШЪН" ИНВЕСТИРА 5 МЛН. ДОЛАРА В "КАЛИАКРА"    
ЛюбопитноАмериканската инвестиционна компания "Шумер-капитал корпорейшън" ще инвестира над 5 млн. долара в следващите десет месеца в добричката рафинерия "Калиакра". Това съобщи представителят на компанията Живко Арнаудов. Тя е сред собствениците на "Оливия" АД, която неотдавна придоби 55 % от капитала на маслопреработвателното предприятие. Парите ще се инвестират в ново производство за хидрогениране на мазнини, които са основен компонент в производството на маргарина.

НА УЧИЛИЩЕ И В СЪБОТА

Миналата събота бе "работна" за част от учебните заведения в Добрич, по решение на отдел "Образование". Според него, до 20 декември във всички общински училища ще се учи през събота. Целта на решението е да няма дървени ваканции през зимата поради липса на гориво. След направено предложение на отдел "Образование", РИ на МОН в Добрич е издал заповед, според която първият учебен срок за общинските училища ще приключи на 23 декември, а не както досега - на 6 февруари.

НДТ - 29 септември 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "ШУМЕР - КАПИТАЛ КОРПОРЕЙШЪН" ИНВЕСТИРА 5 МЛН. ДОЛАРА В "КАЛИАКРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди