изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:55 EEST
СЪДЪТ Е НЕДОСТЪПЕН ЗАРАДИ БОКЛУЦИ    
ОбществоЗа това алармира наша читателка

"Центърът на града се е превърнал в сметище. За пореден път магазин "Панчатантра", който е на бул. "Добруджа", изхвърля отпадъците си от стоките зад съда, като дори входът, от който вкарват арестанти, е направо недостъпен. Многократно сме алармирали и сме търсили и помощта на общината, както сме се обръщали и към самия магазин, но досега не сме постигнали никакъв резултат. Продължават да се изхвърлят кашони и други опаковки от стоките, въпреки че има контейнери, където това трябва да става. Ние, живеещите в блока, трудно можем да излезем от входовете си, тъй като сме принудени да крачим през купища боклуци" - разказа наша читателка.
Потърсихме за коментар специалистите в общината. Ръководителката на общински отдел "Архитектура и градоустройство" инж. Митка Андонова заяви, че на място е изпратен еколог от общината и е създадена организация съвместно със сметоизвозващата фирма "Шеле" районът да бъде почистен. "Това не е за първи път от този търговски обект да има изхвърлени боклуци, така че да се образува нерегламентирано сметище" - заяви управителят на "Шеле" Григор Алексиев. "Нашият еколог е влязъл във връзка със собственика на магазина и ще му бъде връчено предписание" - допълни инж. Митка Андонова.
 


Сходни връзки

СЪДЪТ Е НЕДОСТЪПЕН ЗАРАДИ БОКЛУЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди